Suport online

 

Status Yahoo Messenger

Home page   Asigurari   Leasing   Masini recuperate   Contact

 

Acte necesare

Termeni specifici

 

 

Leasing

Tu alegi, noi iti aducem cea mai buna oferta!

 

Te-ai plictisit de vechea masina si vrei ceva mai nou? Sau ai nevoie sa iti maresti urgent parcul de masini dar nu ai suficiente lichiditati? Leasing-ul este o solutie!

 

Practic, fara a avea bugetul necesar achizitionarii unei masini cu banii jos, te poti bucura de noua achizitie in cateva zile!

 

Care este insa cea mai buna oferta? Unde poti obtine cea mai buna rata de leasing? Cine iti accepta dosarul de credit cu cat mai putine acte?

Ai putea desigur sa pierzi o gramada de timp, efort si bani cautand cea mai buna varianta la toate firmele de leasing din oras. Poti insa apela la serviciile noastre

 

Daf Consulting concentreaza cele mai bune oferte de leasing de pe piata. Tu ne spui ce te intereseaza si noi cautam cea mai buna solutie de finantare pentru tine.

 

Iar daca stii deja ce masina vrei sa cumperi si nu mai ai nevoie decat de bani, nu te grabi! Piata auto iti ofera in acest moment o gramada de oportunitati Iar vanzatorii auto sunt dispusi sa negocieze.

 

Poate ca nu ai timp sau poate nu esti genul care sa negocieze la sange? Lasa-ne pe noi! Putem sa obtinem un pret mai bun pentru tine! Tu alegi, noi iti cumparam la cea mai buna oferta!

Ce te costa? Pe tine nimic. Ba mai mult, poti obtine o rata mai mica de leasing sau de ce nu, banii castigati ii poti investi in ceva util pentru masina ta! Sau … te poti plimba cu noua ta masina in urmatorul concediu cu un buget pentru vacanta mai mare! Tot ce trebuie sa faci este sa ne acorzi 24 ore pentru a veni cu o oferta mai buna. Un mic efort daca te gandesti ca poti economisi chiar valoarea unei asigurari casco pe un an.

 

Contacteaza-ne acum si spune-ne ce vrei sa cumperi. Noi iti vom cauta cea mai buna oferta de leasing si putem negocia in locul tau un pret mai bun!

 

In plus, odata gasita cea mai buna oferta, te ajutam in continuare cu toate documentele necesare intocmirii dosarului astfel incat sa fie cat mai simplu pentru tine.

 

Si nu doar atat. Noi putem gestionam relatia ta cu firma de leasing de la care ai obtinut finantarea chiar si dupa semnarea contractului. Hartii, informatii, autorizatii, delegatii… tot. Scapi de telefoane si drumuri inutile.

 

Foarte important! Costurile consultantei oferite de noi, nu sunt suportate de client! Companiile de leasing cu care lucram sunt cele care platesc!

 

Suna acum pentru a afla cum te putem ajuta sa gasesti masina potrivita la pretul cel mai mic.

 

 

Toate drepturile rezervate. Copyright 2009

Daf Premium Consulting SRL

Constanta, Romania.

Asigurari RCA, Asigurari CASCO, Asigurari Iimobiliare.

Leasing Auto, Leasing De Utilaje, Leasing Imobiliar.

Intermedieri Auto - Cea mai mare baza de date de masini recuperate

 

powered by Nexthit Service