Suport online

 

Status Yahoo Messenger

Home page   Asigurari   Leasing   Masini recuperate   Contact

 

Masini recuperate

Te-ai intrebat cu singuranta ce se intampla cu o masina pe care proprietarul a cumparat-o in leasing, dar nu mai poate sau nu mai doreste sa plateasca ratele!

 

Probabil stii ca masinile sunt recuperate de compania de leasing.

Probabil stii ca masina va fi revanduta pentru a fi acoperita valoarea neplatita.

Probabil stii ca aceste masini recuperate stau undeva si asteapta noii proprietari.

 

Dar probabil nu stii insa ca:

-   masinile recuperate sunt in general intr-o stare de functionare foarte buna. Deoarece primii proprietari le-au cumparat cu gandul de a le pastra si dupa plata ratelor, astfel incat nu si-au batut joc de ele ca in cazul unora din cei care aduc masini la mana a doua din strainatate

-   masinile recuperate au avut in general un singur proprietar si nu mai multi. Stii cu siguranta ca o masina cu mai multi proprietari are de obicei mai mult de suferit decat o masina care a avut un singur proprietar.

-   masinile recuperate beneficiaza in continuare de garantie daca nu au iesit din perioada de garantie initiala acordata de producator.

-   masinile recuperate au beneficiat in general de service-uri autorizate deoarece societatea de leasing impune de cele mai multe ori acest lucru.

-   poti gasi oferte foarte bune in randul masinilor recuperate!

 

Unde gasesti insa aceste masini si cum poti beneficia de cele mai bune oferte?

 

Aproape toate firmele de leasing din tara au un parc de masini recuperate. De la masini de cateva mii de Euro la masini foarte scumpe, cu pretul de catalog de zeci sau poate peste 100,000 de Euro. Masini in perfecta stare de functionare. Unele aflate inca in termenul de garantie, unele cu foarte putini kilometri la bord si aproape toate cu verificarile periodice facute in service-uri autorizate.

 

Este insa dificil sa cauti toate aceste companii, sa le urmaresti ofertele si sa vezi ce mai este nou sau daca poti gasi ceea ce te intereseaza pe tine.

 

Este insa usor sa ne intrebi pe noi!

 

Centralizam ofertele companiilor de leasing din toata tara. Parcul de masini recuperate depaseste 10,000. De la masini de lux la masini de cateva mii de Euro. Aproape orice marca iti doresti si orice clasa de autoturisme. Si nu numai. Poti gasi oferte foarte bune pentru masini de transport sau masini agricole.

 

Cum poti sa gasesti cele mai bune oferte?

 

Contacteaza-ne la tel 0735 12 63 46 sau scrie-ne un email pe adresa office@dafconsulting.ro. Spune-ne ce masina iti doresti si care ar fi bugetul disponibil. Daca ai anumite dotari pe care le consideri “obligatorii” pentru noua ta masina, nu uita sa le mentionezi.

 

Apoi lasa-ne 48 de ore. Vom veni la tine cu cele mai bune oferte.

 

Ce platesti tu? Doar pretul masinii. Noi nu percepem nici un comision de la cel care cumpara. Comisionul nostru este platit integral de firma de leasing care va fi bucuroasa ca i-am gasit un client.

 

Daca esti in cautarea unei oferte bune, anunta-ne. Vom gasi pentru tine masina pe care o cauti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate drepturile rezervate. Copyright 2009

Daf Premium Consulting SRL

Constanta, Romania.

Asigurari RCA, Asigurari CASCO, Asigurari Iimobiliare.

Leasing Auto, Leasing De Utilaje, Leasing Imobiliar.

Intermedieri Auto - Cea mai mare baza de date de masini recuperate

 

powered by Nexthit Service